Informatikai bakiparádé, történetek

A felhasználók alapjáraton hülyék. Persze akadnak kiemelkedő példányok, de átlag hozzáértésük konstans. És egyre többen vannak...

Friss topikok

  • Shonion: @be.cool: Ez olyan erősen wow-osra sikerült. :) (2009.04.23. 11:34) Jesus

Linkblog

HTML

Nem csak a user lehet hülye.

2009.04.23. 10:16 | Shonion | Szólj hozzá!

Mai napi eddigi csúcstartó "hiba" a "postaláda összekeveredett" csúcs szuper megjegyzéssel érkezett. Persze mint általában minden, ez is gond nélkül átjött a help desk-en. Valamiért a kicsit is hangzatosabb hibáknál gond nélkül tovább passzintják, oldjuk meg mi. Néha nem is értem miért ülnek ott a telefon mellett állandóan. Ámde ezen fenti szösszenetet nem a felhasználó (user) találta ki, hanem valamelyik IT-s szakértő. A probléma mindössze annyi volt, hogy egy külföldi e-mail címre nem tudtak e-mailt küldeni, mert nem találta meg a szerver. Azóta már működik, de hogy pontosan mi volt az oka, az általában hozzánk már nem jut el, találgathatunk, hogy átmenetileg volt elérhetetlen, vagy csöndben reszeltek valamit a levelező szerveren a kollégák, stb.

Legközelebb remélem majd a túlzott háttérsugárzásra fogják valami nem működését, felidézve kicsit a Pokoli Operátor c. művet. Aki még nem olvasta itt megteheti.

Címkék: feladat

A bejegyzés trackback címe:

https://itguy.blog.hu/api/trackback/id/tr101081536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása